Ky burre ‘i shkurter’ a martua me vajzen qe dashuronte, por kur njerëzit i shohin, nuk mund t’i besojnë syve!

292

Behet fjale për Mindie Kniss dhe Sean Stephenson, nje cift ku duket se te dy kane gjetur dashurinë e vërtetë përkundër sfidave. Sean është diagnostikuar me ‘osteogenesis imperfecta’, ose sëmundje ku kockat janë shumë të brishta dhe thyhen lehtë. Ja historia e tyre shume frymëzuese.

 

Mindie dhe Sean u takuan në vitin 2009 nepermjet një shoku te perbashket. Seaqn ishte mjaft i shkurter, ndërsa vajza Mindie, edhe pse e gjate vete nuk e kishte problem gjatesine e tij.

 

Në vitin 2012, Sean dhe Mindie u martuan, me një martesë te ëmbël dhe te paharrueshme në Arizona, Pas martese fjalet e bukura te Sean jane keto: “Është një gëzim i madh të jesh i martuar me këtë grua, nuk kalon një ditë pa i thene asaj te dua mbi 8.000 herë”, thotë Sean.

 

Por pervec diferences se gjatesise, verejtjet dhe komentet e njerezve nuk i ndikojne aspak ne marredhenien e bukur ketij cifti.

 

Kishte edhe nga ata njerëz qe thonë se Mindie është përfitonte nga aftësia e kufizuar e Sean qe te merrte parate e tij

 

Por Sean dhe Mindie nuk shqetesohen aspak per ate cka thuhet per to, pasi e njohin të vërtetën mes të dyve dhe se duhen pa kushte.

 

Sean dhe Mindie jetojnë jetën e tyre si çdo çift tjetër. Marredhenia e tyre ka ngritjet dhe uljet e veta, pasi nuk ka martesë perfekte, por ata sigurohen që ta zgjidhin atë para mbarimit të ditës.

 

Ata janë një shembull i vërtetë i asaj që është të duash pa asnjë kusht, të pranosh njëri-tjetrin dhe ta duash pa marrë parasysh problemet fizike.