Avokati Spartak Ngjela ka folur për një grua që po e ‘luan mendsh’ kohët e fundit. I ftuar në stuion e “E diell”, Ngjela ka folur rreth jetës së tij personale, ndërkohë që në bisedë e sipër ka komentuar edhe rreth erotikës apo dashurisë.

Gazetari Ervin Kurti e ka pyetur Ngjelën nëse ka ndonjë grua që kohët e fundit ia ka hequr trurin. Ngjela ka pranuar se ka një grua të tillë rreth tij, por ka lënë mister emrin.

Pjesë nga biseda

Ervin Kurti: Avokat…do të të bëj një pyetje dhe dua një përgjigje të sinqertë, a ka ndonjë grua rreth e rrotull teje që po ta heq trurin?

Edi Manushi: Obobo

Ervin Kurti: Mos na cito librat por na thuaj diçka tënden…

Spartak Ngjela: Po ti më pyete për grua jo për librat.

Ervin Kurti: A ka ndonjë grua që fizikisht, psikologjikisht dhe mëndërisht po ta heq trurin?

Spartak Ngjela: Po, ka

Ervin Kurti: Uaa

Spartak Ngjela: Por, nuk ma ka hequr…

Momenti në video në dy minutat e fundit