Zbardhet mesazhi tronditës në celularin e Artan Hoxhës: Do e kthejmë në personale

280

Gazetari Artan Hoxha ka publikuar disa mesazhe që i kanë ardhur në telefonin e tij, nga persona të panjohur.

Teksa po pyeste kryeministrin Edi Rama për kri min e organizuar, Hoxha nxori mesazhet dhe tregoi se si e ndiqnin gjithë kohës.