NË DITËN E TË DASHURUARVE AKTIVITET MUZIKOR NË QENDRËN RINORE ARKA

Banda muzikore e “The Door” në kuadër të ditës së Shën Valentinit kanë organizuar ne qendren rinore Arka në Koplik për të performuar në ditën e dashurisë. Kjo bande ka qene e ftuar nga qendra rinore Arka ne Koplik dhe Vis Albania te cilet sebashku menduan ta sjellin sa me kendshem kete dite te dashurise.

 

Pasi performuan pjesët e tyre muzikore e gjithë banda bëri edhe një prezantim të tyrin duke treguar edhe eksperiencën e tyre si pjesë e bandës muzikore të “The Door”.

 

Pas përfundimit të të gjithë aktivitetit në ditën e të dashuruarve të gjithë sëbashku kanë festuar duke kënduar dhe kërcyer.

 Qendra rinore Arka dhe Vis Albania sjellin vazhdimisht aktivitete te larmishme me tematika te ndryshme sociale ne te mire dhe ne aktivizimin e komunitetit.

 

 

 

 

 

TE TJERA

spot_img