Çfare ka Edi Rama më shumë se Nexho Shabani?

394

Pas ne kohe kur Nard Ndoka ironizonte kryeministrin Edi Rama.

 

Ai shkruante se njësoj si Nexho Shabani, i cili bënte humor për të qeshur populli, edhe Rama, shkon dhe bën humor nëpër “dëgjesa” e tij, pasi popullit i bleu votën.

 

 

Reagimi i plote i Ndokës:

Çfare ka Edi Rama më shumë se Nexho Shabani?!

Nexho bën humor dhe populli qesh;

Rama po bën humor me ‘degjesat’ e popullit, pasi ju bleu votën! ?