Rama ‘godet’ që në mëngjes

Kryeministri Edi Rama e ka nisur edhe këtë ditë si zakonisht duke publikuar fjalët e mençura apo të shenjta nga mendje të ndritura që kanë lënë gjurmë në historinë e njerëzimit.

 

Mëngjesin e sotëm Rama e ka nisur me shprehjen e mençur të persianit Rumi, e cila mbetet aktuale në çdo kohë dhe është tepër goditëse për çdo shoqëri.

 

“Ngri fjalët, jo zërin. Është shiu që i rrit lulet, jo bubullima”, – është shprehja që kryeministri Edi Rama ka shpërndarë mëngjesin e sotëm.

 

FOTO:

TE TJERA