Elvana Gjata tregon eksperiencën më të çmendur të jetës së saj (VIDEO)

Elvana Gjata prej disa ditësh ndodhet në Islandë, ku po punon për këngën e saj të re. Sot në Islandë, Elvana ka provuar një nga eksperiencat më të çmendura duke i dhënë një motorri në mes të borës dhe të ftohtit të acartë.

Eksperiencën këngëtarja e ka filmuar duke e publikuar më pas në Instagram.

“Kjo është një nga eksperiencat e mia më të çmendura që kam bërë ndonjëherë”, – shpreh Elvana dhe me humor shton se po vdes për bukë.

TE TJERA

spot_img