Fotot e pabesueshme, duhet t’i shihni dy herë për t’i kuptuar

218

Dritat, hijet dhe ngjyrat mund të ndryshojnë dukshëm mënyrën se si duken gjërat.

 

Ju mbase do duhet t’i shihni dy herë fotot që kemi përgatitur …

 

 

 

 

 

 

 

 

Lexo edhe:   Pas 50 vitesh martesë burri i rrëfeu gruas së tij se e kishte gënjyer gjithë jetën, por ajo…