Rikthehet i ftohti polar! Ja qytetet që u zbardhen nga dëbora, akset rrugore ku kalohet me zinxhirë

219

Rikthehet i fohti polar në vend. Në qarqet si Korçë, Kukës dhe Dibër ka reshje dëbore që prej orëve të para të ditës së sotme. Mësohet se në qarkun e Korçës trashëria e dëborës ka shkuar deri në në 20 cm.

Mësohet në këtë qark është janë të kalueshme me zinxhirë aksi Korçë- Dardhë dhe Korçë-Ersekë. Ndërsa në Kukës dhe Dibër deri më tani të gjitha akset rrugore janë të hapura.