Një tjetër shtet heq vizat me Shqipërinë, zbardhet vendimi

209

Me vendim të Këshillit të Ministrave mund të udhërojnë pa viza drejt Arabisë Saudite.

“Miratimin e memorandumit të bashkëpunimit, ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së Mbretërisë së Arabisë Saudite,

për heqjen reciproke të vizave për qëndrim afatshkurtër për mbajtësit e pasaportave diplomatike të shërbimit dhe private për shtetasit e të dyja vendeve, sipas tekstit që i bashkëlidhet këtij vendimi.

Ky vendim hyn në fuqi pas botimit në “Fletoren zyrtare”, shkruhet në vendim.