FOTO / Kush është biondja me syze të errëta e OFL-së

212

Paketa “anti-KÇK” dhe Operacioni Forca e ligjit u miratuan të premten e kaluar dhe paralajmëruan goditje të menjëhershme në pasurit e personave të konsideruar si të paprekshëm.

Megjithatë vëmendjen e publikut më shumë se aksionet e policëve me maska dhe emrave të “të fortëve” e mori zëdhënësja me syze të errëta e OFL-së.

Që nga dita e hënë, biondja ka dalë në 3 konferenca me fytyrë të mbuluar nga një kapele dhe syze të errëta. Ky fakt u diskutua shumë në media, madje dhe më shumë se operacionet e OFL-së.

Megjithatë, zëdhënësja e njësisë speciale nuk ka mundur ta mbajë të fshehtë për shumë kohë identitetin e saj.

Ajo quhet Eljes Breca, e diplomuar për psikologji. Mësohet se prej një viti ajo është pjesë e departamentit të marrëdhënieve me publikun të Operacionit Forca e Ligjit.