Arisa Hoxha nga Shkodra nis fushatën e mbledhjes së fondeve për ti shpëtuar jetën babait të saj…

1346

Një vajzë e re nga Shkodra, ka nisu një vetejë kundër kohës për ti shpëtuar jetën babait të saj. Vajza quhet Arisa Hoxha dhe kërkon ndihmë nga të gjithë ata që kanë mundësi.

Alvaro Hoxha, babai i saj ndodhet në Sptalin “Nënë Tereza” dhe ka nevojë urgjente për ndihmë. Siç shkruan Arisa, e cila ka nisur edhe një fushatë për mbledhjen e fondit të nevojshëm, babai i saj ka kaluar Hepatit C, por ai ka lënë pasoja. Ai ka nevojë imediate për një transplant mëlçie, por që duhet të bëhet jashtë vendit dhe kushton 100 mijë euro.

Asnjë familje e zakonshme në Shqipëri nuk i ka kaq para. Por të gjithë bashkë, shqiptarët kudo ku jetojnë, mund ti mbledhin dhe brenda një kohe të shkurtër. Të gjithë ata që duan të kontribuojnë kanë mundësi në numrin e llogarisë:

RAIFFEISEN BANK , IBAN AL 60202120140000000001066360 në emrin BUJANA HYSEN HOXHA
ose në duke klikuar në linkun https://www.gofundme.com/f/financial-help-for-my-father039s-liver-transplant

Më poshtë mund të lexoni mesazhin e Arisës në shqip dhe në anglisht. Nëse nuk keni mundësi të ndihmoni financiarisht, ndihmoni duke shpërndaë këtë njoftim sa më shumë që rë mundeni. Jeta e babait të Arisës, Alvaro Hoxha, është në dorën tonë! Që nesër të mos jemi vetëm në rast nevoje, sot duhet të kontribuojmë për atë që ka nevojë!

Pershendetje!

Arsyeja e ketij #gofundme eshte te mbledhim para per operacionin e babait tim. Adresa eshte ne Gjermani pasi une aktualisht jam duke bere AuPair por familja ime ndodhet ne Shqiperi. Babi ka patur Hepatit C dhe me ane te nje kure mjaft te forte, hepatiti eshte zhdukur por ka lene pasoja mjaft te mbedha mbrapa.

Nje pjese e madhe e melcise eshte me ceroze dhe doktoret kane dhe qe duhet kryer urgjentisht nje transplant melcie. Ky lloj operacioni nuk kryhet dot ne asnje spital nje Shqiperi dhe e vetmja zgjidhje eshte te operohet jashte shtetit. Transplanti kushton 100.000€ , te cilat familja ime e ka te pamundur ta perballoje. Babai im ka nevoje per ndihmen tuaj sa me pare te jete e mundur.

Cdo qindarke ndihmon. Ne qofte se nuk keni mundesi te dhuroni, ju mund ta shperndani si problem me njerez ose kompani donacioni te cilat mund te kontribuojne dicka. Familja ime dhe une ju jemi shume mirenjohes.

Hello everyone !

The reason of this #gofundme is to collect money for my father’s surgery. He had Hepatit C two years ago and due to a strong medicine , it is already gone. But the problem is that it has left a lot of problems behind. A big part of his liver has cirrhosis and the doctors said that he should immediately have a liver transplant.

My family lives in Albania (i am actually in Germany for AuPair) and this kind of surgery can not be done here , only abroad. We have asked and the price is 100.000€ . Since my family can not afford this price , we thought of opening a #gofundme account. He really needs our help as soon as possible.

Every coin is valued. If you can not afford donating , maybe you can help us by sharing our problem with big donating foundations. My family and I would be more than grateful for your help.