Enca e thotë hapur cilën pjesë të trupit pëlqen tek një mashkull, dhe është ajo që ‘menduat’

244

Enca tregohet gjithnjë e sinqertë në intervista e çdoherë zbulon nga një të pathënë. Mbrëmjen e sotme këngëtarja ishte e ftuar në “Klanifornia”, ku u bë pjesë e rubrikës me pyetje pikante nga Marina.

- PUBLICITET -

 

“Çfarë të pëlqen më shumë tek fiziku i një mashkulli?”, e pyeti Marina.

 

“Më pëlqen gjatësia…gjatësia e trupit. Më pëlqejnë meshkujt e gjatë do thoja”, u përgjigj Enca duke shkaktuar të qeshura.

“Sa të këqinj që jeni, mirë këta po edhe ti”, iu drejtua Enca Marinës e cila ia pl asi të qeshurës pas përgjigjes së këngëtares.

- PUBLICITET -