Pamjet që habitën të gjithë, ‘sozia’ e Edi Ramës në Gjermani?

67

Një foto e një burri të ulur në stacionin e një metroje në Leipzig të Gjermanisë, ka sjellë reagime të shumta në rrjetin social. Kjo për faktin se burri që po qëndron në pritje me celular në dorë, duket sikur është kryeministri Edi Rama.

- PUBLICITET -

Siç tregon foto e mëposhtme, ngjashmëria është mjaft e madhe. Teksa qytetari që e përcolli shkruan:

“Lind pyetja…Edi Rama ka vlla binjak apo ka emigruar dhe ai ne Leipzig (Gjermani) ? Na u bë gogol Edi Rama po na i shohin syt gjithandej….”

- PUBLICITET -