“Lajm shumë i mirë për të gjithë shqiptarët”, kryebashkiakja Ademi komenton vendimin e…

892

Gjykata Kushtetuese ka pranuar shqyrtimin e kërkesës së depozituar nga Voltana Ademi si kryetare e Shoqatës së Bashkive të Shqipërisë dhe kryetare e Bashkisë së Shkodrës për paligjshmërinë e votimeve të 30 qershorit.

“Është një lajm shumë i mirë për të gjithë qytetarët shqiptarë, por edhe për bashkëqytetarët shkodranë të cilët me 30 qershor 2019, braktisën masivisht marrëzinë e votimeve farsë.”, ka thënë Ademi.

Në përgjigje të interesit të gazetarëve, ajo ka dhënë sot një intervistë, të cilën mund ta ndiqni më poshtë të plotë.