Ish-gruaja e deklaron që ai s’jeton më duke i ndërtuar edhe një varr, por ai është akoma gjallë

225

Alan Hattel, 75 vjeç nga Skocia, me profesion saldator ishte ndier shumë i vetmuar dhe i shqetësuar, pasi për shumë muaj miqtë e tij dhe të afërmit nuk e kishin telefonuar.

Vetëm pak kohë më parë ai kuptoi se e gjithë kjo situatë ishte si pasojë e ish-bashkëshortes së tij, e cila i kishte ndërtuar një va rr të moshuarit edhe pse ai është ende i gjallë.

Alan u shpreh:
Njerëzit mendojnë se kam vde kur. Telefoni nuk ka rënë prej disa muajsh. Në fillim nuk e dija pse po më ndodhte kjo, por tani e di se përse nuk ka pyetur njeri për mua. Unë as që dua të va rrosem.”

75-vjeçari ka drejtuar gishtin për këtë veprim nga ish-gruaja e saj, edhe pse ato kanë 26 vite të ndarë.

Ai mendon se ajo e ka bërë një akt të tillë me qëllim që të v arrosen pranë njëri tjetrit, kur të vij koha që do të ndahen nga kjo je të.

I moshuari shtoi:
Unë kurrë nuk kam thënë se dua të v arrosem pranë ish-bashkëshortes sime. Të mësosh se e ke gati va rrin në kohën kur je gjallë nuk është diçka që ndodh çdo ditë.”

Mësohet se autoritetet lokale nuk kanë pranuar të ndërhyjnë në një situatë të tillë, me arsyetimin se kjo është një çështje private.

Lexo edhe:   E rëndë/ Ndahet nga jeta papritur modeli në moshën 17-vjeçare, mister shkaqet e vdekjes