HYRJELAJMEKRONIKËDEL PËR TË BLERË QUMËSHT, KUR KTHEHET NË BANESË GJEN PAJETË FOSHNJEN...

DEL PËR TË BLERË QUMËSHT, KUR KTHEHET NË BANESË GJEN PAJETË FOSHNJEN 3-MUAJSHE

Një foshnje 3 muajshe ka mbërritur i pa jetë në spitalin e Librazhdit, ndërsa nuk dihen shkaqet.

Trupi i pa jetë i foshnjës është dërguar për në spitalin e Elbasanit, ku ekspertët mjeko ligjorë po bëjnë autopsinë për zbulimin e shkaqeve që kanë bërë që ai të humbë jetën.

Nena e foshnjës është shprehur se ishte larguar për të blerë qumësht në dyqan, dhe kur është kthyer ne banesë e ka gjetur foshnjën pa shenja jete. Ndërkohë nuk ka dhënë shpjegime nëse fëmija ka qenë nën mbikëqyrjen e personave të tjerë, kur ajo është larguar.

Para disa kohës kjo familje kishte humbur edhe një fëmijë tjetër i cili kishte ndërruar jetë pasi aksidenti rrugor.

TE TJERA

spot_img