Reshjet e dëborës ‘pushtojnë’ Veriun e Shqipërisë

Autoriteti Rrugor Shqiptar ka njoftuar se vazhdon të mbajë nën kontroll të gjitha akset rrugore të prekura nga bora dhe kryesisht aksin Fushë Arrëz-Kukës dhe Pukë-Fushë Arrëz.

Pas ndërhyrjes me mjetë nga ana e aksin Fushë Arrëz-Kukës dhe Pukë-Fushë Arrëz rruga është e qarkullueshme nga të gjitha mjetet.

“Rruga e pastruar dhe qarkullimi vazhdon normalisht”, sqaron Autoriteti Rrugor Shqiptar.

TE TJERA