Mësuesit që nuk ka as televizor në shtëpi, i pushohet padrejtësishtë bashkëshortja nga puna

333

I shkarkohet padrejtësisht bashkëshortja nga puna qytetarit Shezair Koka nga Gjirokastra.
Ai mes tjerash thotë se ka biseduar me drejtorin e ujsjellësit dhe se ai e dërgoi tek kryetari i bashkise dhe arsyeja e tij ishte se duhet të largohen punëtorët sepse ka shumë punëtorë.

Dhe bashkëshorti thekson se ato jetojnë në kushte ekstremisht të këqija dhe nuk mund të ia dalin vetëm me rrogën e tyre pasi qe ai ka për të kthyer kredi.

Ndiqeni videon më poshtë dhe kuptoni jetën e mësuesit qe nuk ka as edhe televizor në shtëpi