VIDEO – Kontrollet e OSHEE zbulojnë “metodën origjinale”, kur çatia “prodhon” energji elektrike gratis…

Teksa vjedhja e energjisë elektrike vijon të jetë një fenomen shqetësues në vendin tonë, punonjësit e OSHEE-së kanë hasur një rast të pazakontë gjatë punës dhe kontrolleve në terren.

 

Këtë rast OSHEE e ka shpërndarë në rrjetet sociale duke treguar edhe habinë se si një qytetar kishte fshehur kabullin elektrik që e kishte lidhur ilegalisht poshtë tjegullave . Ngjarja në fjalë ka ndodhur në Elbasan.

TE TJERA