Menduat se është plakur?! Jo, jo. Ja si duket Bleona sapo zgjohet nga gjumi

358

Bleona Qereti pas një karriere të suksesshme e të gjatë në vendet shqiptare, mësyu tregun ndërkombëtar muzikor dhe atë filmik

Atje po bën punën e saj tash e disa vite, por jo edhe suksesin e dashurinë e të gjithëve siç e gëzonte sa ishte këngëtare vetëm e shqiptarëve.

Bleona edhe pse tashmë i ka kaluar të 40-at, akoma vazhdon të duket bukur dhe në formë të mirë.

Sot, Qereti për t’ju treguar fansave të saj në Instagram se si duket kur sapo zgjohet nga gjumi kishte publikuar këtë fotografi.

Si mendoni ju, po duket bukur apo jo?