Fëmija që la internetin me zemër të ngrirë (VIDEO)

236

Një video e tmerrshme tregoi se një fëmijë të vogël jashtë apartamentit në Tenerife, në katin e pestë.

Videoja u bë menjëherë virale, dhe fëmija shihet të kalojë mbi një bordurë të ngushtë, në anë të ballkonit të ndërtesës. Videoja bëhet edhe më rrëqethëse në çastin kur fëmija pengohet në momentin që po i afrohet dritares.

Nuk dihet se kush e ka bërë videon, por vendndodhja duket se është në Tenerife.