HYRJELAJMESHOWBIZDuket Si Një Çun I Ri, Nuk Jua Merr Mendja Sa Vjeç...

Duket Si Një Çun I Ri, Nuk Jua Merr Mendja Sa Vjeç Është Elvis Naçi

Hoxha i Tiranës, Elvis Naçi është bërë mjaft i njohur vendet shqipfolëse. Ai është kthyer tashmë në një burim shprese për shumë shqiptarë.

 

Paraqitja e tij, e tregon si një djalë energjik, megjithatë moshën e vërtetë të Elvisit nuk jua merr mendja.

 

Elvis Naçi është plot 42-vjeç! Elvis Naçi (i lindur më 7 prill 1977 në Tiranë) është një Imam Shqiptar. Ai është kreu i Bashkësisë Islame të Shqipërisë, që vepron në Xhaminë e Tabakëve në Tiranë dhe themelues dhe president i Fondacionit Kulturor Jo-fitimprurës Firdeus.

TE TJERA

spot_img