Astrologu i njohur paralajmëron: Arilena Arës do i bëhet një intrigë në Eurovision

183

Astrologu shqiptar Jofiel Koçi ishte i ftuar në emisionin “Thumb ON”, ku ka folur edhe për pjesëmarrjen e Arilena Arës në Eurovizion.

- PUBLICITET -

 

Sipas astrologut, duke qenë se Arilena ka lindur në muajin e peshqëve, ajo mund të viktimizohet dhe të mos japë maksimumin dhe mos marrë atë që meriton.

 

“Unë e studiova pak, aq sa munda horoskopin e Arilena Arës. Ajo ka lindur në muajin e peshqëve dhe kam frikë se mos viktimizohet, nuk do japë maksimumin e asaj çka ka dhënë.

 

Pra do i bëhët një intrigë asaj dhe nuk do marrë atë që do meritojë për shkak të kësaj intrige”, shprehet astrologu Jofiel Koço.

- PUBLICITET -