Të bardha apo të zeza? Ngjyra e atleteve po ‘çmènd’ rrjetin, po ju si i shihni?

201

Një tjetër sfídè ka përfshirë rrjetin, duke i ndàrë njerëzit për ngjyrën, të cilën e dallojnë tek atletet. Një palë atlete ‘Louis Vuitton’ ka krijuar dy kampe: të zeza apo të bardha.

- PUBLICITET -

 

Fotoja është bërë virale dhe njerëzit kanë shprehur se i shohin në ngjyra të ndryshme.

 

Sfida është bërë e famshme pasi i ka kujtuar të gjithëve fustanin e famshëm për të cilin njerëzit dèbàtonin nëse ishte i bardhë dhe i artë apo bojëqielli.

 

Po ju ç’ngjyrë mendoni se janë atletet?

Për të parë ngjyrën e tyre të vërtetë çojeni deri në fund ndriçimin e telefonit apo kompjuterit (kudo që ndodheni), anoni pak ekranin dhe…e patë?

Atletet janë të bardha!

- PUBLICITET -