Tronditet qyteti shqiptar, polici ia merr shpirtin shoferit të kamionit pasi i gërvishti makinën

693

Një ngjarje e rëndë ka tr.onditur këtë të dielë Kosovën, ku një efektiv i policisë që.lloi për vd.ekje një person në komunën e Gjilanit.

Polici është identifikuar si shtetasi Vëllaznim Hamdiu, banues në Malishevë, ndërsa vik.tima është shtetasi Lazim S., banues në Kuqiverrca.

Mediat kosovare raportojnë se shkak i vr.asjes është bërë një përpl.asje e lehtë midis makinës së policit me kamionin e vik.timës.

Hamdiu ka dalë nga makina e tij dhe pas një konf.likti verbal, që.lloi për vd.ekje me a.rmën e shërbimit vi.ktimën në kamion.

Burime ende të pakonfirmuara bëjnë me dije se polici kishte me vete 3 ar.më zja.rri në momentin e kr.imit, ndërsa vi.ktima po transportonte ushqime për kafshët me kamionin e tij.