Bes Kllaku thumbon Ermal Mamaqin: Ai bën biznes, unë bëj humor

168

Ndërkohë që filmi “Falco” është ende duke u transmetuar në kinema, presim fundin e janarit për të parë filmin e Ermal Mamaqit “I love Tropoja”

- PUBLICITET -

Ndonëse të gjitha këto arritje bëjnë që kinematografia në vendin tonë të ketë një ngritje u përfol shpesh se midis Bes Kallakut dhe Ermal Mamaqit nisi një rivalitet që nga postimet në sheshxhirim duke e thelluar edhe më tepër dyshimin pasi Ermal Mamaqi nuk ishte prezent në premierën e “Falco”.

Lidhur me të gjithë situatën, Besi u rrëfyer për herë të parë në “Shiko kush Luan”:

“Diferenca e vetme është që Ermali është biznesmen, ndërsa unë jam komedian.

Gjithsesi, ai nuk erdhi në premierë pasi ishte jashtë vendit…” – tregon Besi duke na lënë të kuptojmë se sigurisht që ka pasur një ftesë për Mamaqin por pamundësia e ka bërë të mos jetë prezent

- PUBLICITET -