Kryeministri Edi Rama vijon vizitat e tij në familjet e prekura nga tërmeti, duke bërë njëkohësisht edhe show mediatik.

 

Ai ka vizituar ditën e sotme familjen e Esat Lleshit e cila humbi shtëpinë pas tërmetit të 26 nëntorit dhe për momentin është strehuar me qira në Kamëz.

 

Gjatë vizitës së tij, kryeministri Rama ka shkëmbyer batuta me dy fëmijët e vegjël të familjes, të cilëve u ka kërkuar që të kenë kujdes me notat.

 

Gjatë vizitës Rama nuk e kursen humorin duke refuzuar karamelet e gruas së familjes Lleshi:

 

“Jam shumë i omël vetë nuk ha karamele. Këtë do ta marr,”-tha Rama gjatë vizitës së tij.