Video/ Çfarë tha Elvana Gjata menjëherë pas festivalit

327

Elvana Gjata u rëndit e dyta në “Festivalin e Këngës” në RTSH dhe menjëherë pas përfundimit, ajo është nisur drejt SHBA-ve ku dhe ka sote koncert për Krishtlindje.

Në një intervistë ekskluzive për RTSH, Elvana ka shprehur emocionet e para duke thënë:

“Nuk ka kupë, nuk ka festival që mund ta kthejë atë që publiku më ka dhënë këto 15 vjet karrierë. Absolutisht që nuk mund t’ju gënjej se çdo konkurrues dëshiron që të fitojë, por unë ndihem e fituar vërtetë.

Ndihem e fituar që ditën që kam nxjerrë këngën. Të gjithë shqiptarët më kanë bërë repost dhe e ndjej që e duan këngën. Nuk gënjej për këtë gjë dhe ata nuk gënjejnë kur ma thonë këtë gjë dhe e ripostojnë.”

Çmimi i parë u fitua nga Arilena Ara me “Shaj” që do përfaqësoje Shqipërinë në Eurovizion 2020.