Puthje dhe përkëdhelje intime: Flori Mumajesi dhe Jonida Maliqi, në një lidhje të fshehtë?

637

Në një video të publikuar së fundmi nga Panorama, duket se Flori Mumajesi dhe Jonida Maliqi kanë qenë në një lidhje. Sipas burimeve të Panorama, romanca e tyre daton një vit më parë, ndonëse u bë publike së fundmi.

Në videon e mëposhtme, shkruhet se këngëtarët janë filmuar bashkë në Francë, më konkretisht në Paris. Ata shfaqen të përqafuar e përkëdhelen, ndërsa në disa momente Jonida Maliqi prek fundshpinën e Florit, një gjest që tregon se ka patur një marrëdhënie më shumë se thjesht miqësi.

Tani Maliqi është në një lidhje me Romeo Veshajn.