Pamjet e pabesueshme që tregojnë sa i egër mund të jetë dimri (FOTO)

247

Në verë, kur temperaturat arrijnë deri në 40 gradë, të gjithë kërkojnë të gjejnë një ambient të ftohtë për të kaluar sadopak të nxehtin përvëlues.

- PUBLICITET -

Problemi është se kur vjen dimri situata është e komplikuar dhe komplet e kundërta. Në disa zona të botës i ftohti mund të jetë me të vërtetë i pazakontë, i ngurtë dhe i padurueshëm.

Kështu, nëse në njërën anë të globit një vuan nga valët e nxehtësisë, nga ana tjetër ne jemi dëshmitarë të situatave befasuese si ato që po ju tregojmë në fotot e mëposhtme.

FOTO:

- PUBLICITET -