Shikoni cfare del nga toka ne Kepin e Rodonit pas lekundjeve te tokes

308

Pas lekundjeve qe kane ndodhur ne Shqiperi nje fakt i cuditshem eshte dhe nje grope e hapur ne kepin e Rodonit.

Ajo eshte betonuar shume here per shkak te gazrave dhe ujit te zi qe nxjerr por ajo eshte hapur perseri pas lekundjeve te tokes.

Edhe pse 300 trejlera me boton jane hedhur ne kete grope ajo nuk eshte eshte hapur perseri nga nga lekundjet e termetit.

Per me shume shikoni videon.