Klipi i Soni Malaj qenka historia e dashurisë së mamasë dhe babait të saj

E ftuar mbrëmë në “Soiree” në ‘Natën Tropojane’, ka treguar shumë nga jeta e saj, orgjina dhe se si nëna e saj përmetare u dashurua me babanë e saj tropojan.

Soni ka folur dhe për këngët e saja, sidomos baladat që i ka përherë të suksesshme. Soni ka treguar se ka qenë e shtyrë gjithmonë nga babai i saj që ajo të fokusohej tek baladat dhe jo tek këngët ritmike.

“Në fakt baladën që kam “Të dua ty” jam munduar që klipin ta bazoj tek historia prindërve të mi. Nismëtari që unë të merrja pjesë me baladën “Ndarja” në Top Fest në Top Channel ka qenë im atë,

sepse unë kam dashur të merrja pjesë me këngën “E vogla”. Ai i dashuronte baladat e mia dhe më shtynte drejt tyre”, ka treguar Soni Malaj.

TE TJERA