SHKODER, AKSIDENTOHEN DY AUTOMJETE, SHKAK I PERPLASJES TELI I TENSIONIT TE LARTE

462

Paraditen e së mërkuës ka ndodhur një aksident në aksëin rrugor Shkodër – Hani i Hotit në fshatin Shtoj ku dy automjete janë përplasur me njëra tjetrën.

- PUBLICITET -

 

Nga sa raportohet shkak i këtij aksidenti ka qënë një tel i tensionit të lartë i cili ka rënë në rrugë gjë e cila ka bërë që drejtuesi i mjetit që po kalonte aty pranë të frenojë mënjëherë për shkak të panikut.

 

Por si pasojë e frenimit të menjëhershëm automjeti që lëvizte pas tij është përplasur duke shkaktuar fatmirsisht vetëm dëme material dhe panic tëk udhëtrët që gjendeshin në makinat e përfshira në akisdent.

 

Menjëherë policia ka shkuar në vendin e ngjarjes dhe ka zhvilluar procedurat për shkaqet dhe zbardhjen e shkaqeve të këtij akisdenti.

- PUBLICITET -