Sherri në “Opinion”, Marku: Mos ha m.., më lër të flas ose të godita me shishe. Ulqini: Nuk mund të lejosh që të më fyejë kështu

245

Gjatë debatit që po zhvillohet në studion e “Opinion” për paketën anti-shpifje të propozuar nga qeveria, i ashpër ka qenë debati mes deputetit të PS Musa Ulqinit dhe pedagogut Mark Marku.

- PUBLICITET -

Musa iu drejtua Markut duke i thënë se nuk do të donte që fëmijët e tij të kishin një diplomë me firmën e këtij të fundit.

Po debati ka dehgraduar kur Marku është nervozuar pasi nuk po e linin të fliste, duke iu drejtuar Ulqinit se do t’i gjuante me shishen e ujit, si dhe duke i thënë “mos ha m*t”.

- PUBLICITET -