HYRJELAJMEAKTUALITETFjalët e shenjta, Rama citon Albert Kamy: Më mirë të jetoj sikur...

Fjalët e shenjta, Rama citon Albert Kamy: Më mirë të jetoj sikur ka Zot…

Kryeministri Edi Rama ashtu siç bën prej disa javësh, mëngjesin e ka nisur me ‘fjalët e shenjta’. Këtë radhë kryeministri ka zgjedhur që të citojë shkrimtarin e famshëm Albert Kamy.

 

“Fjalët e Shenjta: Më mirë të jetoj sikur ka Zot dhe kur të vdes të dalë që nuk ka, se sa të jetoj sikur s’ka Zot dhe të më dalë përpara kur të vdes – Albert Kamy”

 

Që pas tërmetit të 26-nëntorit përmes rubrikës “Fjalët e Shenjta”, Kryeministri Rama përcjell çdo mëngjes pasazhe nga librat e shenjtë ose nga personalitetet më në zë botërorë, si mesazhe urtësie e solidariteti për përballimin e situatës së krijuar.

TE TJERA

spot_img