Zerka rrëfen sa vite ka i lidhur me Ronelën dhe të gjitha detajet që s’i dinim për lidhjen e tyre

221

I ftuar në “Klanifornia”, Young Zerka u tregua më i sinqertë se kurrë. Madje, aq i sinqertë saqë na gjeti pa përgatitur. Sonte, Zerka e kishte ndarë mendjen të fliste hapur për lidhjen e tij me Ronelën, një lidhje që të dy e kanë mohuar për vite me radhë.

PUBLICITET

Ndonëse të gjithë e dinin, ai dhe Ronela nuk u përgjigjeshin kurrë pyetjeve që kishin të bënin me lidhjen e tyre, duke u shprehur gjithmonë se janë thjesht miq.

 

Pyetja e parë e drejtuar nga Marina ishte se pse e mbajnë të fshehtë lidhjen. Përgjigjja e Zerkës ishte e shkurtër, por e qartë. Ai tregoi se nuk dëshirojnë të njihen si Zerka dhe Ronela çift, por të njihen për muzikën e tyre.

 

Defekti më i madh te Ronela?

Sipas tij, Ronela nuk ka defekte.

Por për kë bëhet xheloze Ronela?

 

Ajo nuk është se bëhet xheloze për shumë vajza, ama pak për Rihanna-n, të cilën Zerka e ka fiksim dhe këtë e kemi kuptuar nga kënga “Like Rihanna”.

 

Dhe për të gjithë ju që keni dëshiruar gjithmonë të dini se sa kohë ka çifti i lidhur, Zerka ka zbuluar se ka 5 vite e gjysmë i lidhur me Ronelën.

 

Shumë informacion brenda pak kohe, e dimë!

PUBLICITET