HYRJELAJMESHOWBIZMe shami të kuqe dhe valle popullore: Zbulohet koreografia e Elvana Gjatës...

Me shami të kuqe dhe valle popullore: Zbulohet koreografia e Elvana Gjatës në festival

Elvana Gjata do të ketë një koreografi tipike shqiptare në Festivalin e Këngës! Këtë e ka zbuluar sot gazetari Eni Shehu i cili ka shkuar për të bërë një reportazh mbi performancën e këngëtares, që do të marrë pjesë në festival për herë të parë!

Në videon e publikuar në Instagram, ai shihet duke dredhur shaminë e kuqe bashkë me Elvana Gjatën, e cila është veshur mjaft sportive në akademinë e Albi Nakos. Me sa duket, koreografia e Elvanës do të jetë një kërcim me elemente popullore, nisur edhe nga kënga rimtike që ia lejon një gjë të tillë!

Elvana Gjata është përfolur si fituesja e këtij viti në Festivalin e Këngës në RTSH, dhe pjesëmarrja e saj është diskutuar tepër në media.

TE TJERA

spot_img