Dy aksident ne Shkoder, makina perplas qytetarin ne biçiklete. Gjendja e te aksidentuarit…

Dy aksidente kane ndodhur ne Shkoder ku prane Shkolles Pyjore nje automjet ka perplasur nje qytetare qe po levizte me biciklete.

I demturai gjate momentit qe ka ndodhur aksidenti ka qene ne levizje ku nga perplasja qe ka pasur edhe perplasur me xhamin e makines qe e aksidentoi. Menjehere ai eshte derguar ne Spitalin

Rajonal te Shkodres per ti dhenen ndohmen e pare ndersa drejtuesit te automjetit eshte ndalur nga policia dhe po i behet testi i alkoolit e per te vijuar me procedimin e metejshem per zbardhjen e shakqeve te ngjarjes.

Fatmirsisht i aksidentuari edhe pse eshte derguar ne spital eshte jashte rrezikut per jeten.

Aksidenti tjeter ka ndodhur prane shkolles “Kole Idromeno” ne lagjen Perash por vetem me deme materjale.

TE TJERA