Young Zerka dhe Ronela paskan 5 vite të lidhur dhe e dini pse e kanë mbajtur të fshehtë?

205

Young Zerka ishte sot i ftuar në emisionin “Klanifornia”, ku nuk ngurroi të japë disa detaje për lidhjen e tij me Ronela Hajatin. I pyetur nga Marina Vjollca se pse e mbajnë lidhjen të fshehtë, ai u shpreh se nuk dëshirojnë që të njihen vetëm si një dyshe por edhe për talentin e tyre më vete:

 

“S’duam të njihemi si Zerka dhe Ronela”! Young Zerka kishte të drejtë të bënte “pas” në pyetjet e Marinës po ai u përgjigj sinqerisht, edhe kur tha se partnerja e tij s’ka asnjë defekt.

 

Këngëtari i njohur tha se Ronela nuk bëhet xheloze për ndonjë femër në veçanti, përveç Rihanna-s. Epo të paktën, këtu në Shqipëria nuk ka akoma një Rihanna.