Tërmeti i prishi shtëpinë, por u buzëqesh fati i madh: Shqiptari nga Anglia u dhuron shtëpinë e ëndrrave

429

Per shume familje 26 nentori ishte nje ndryshim i madh per jeten e tyre.

Por ne emisionin Shqiptaret per Shqiptaret vjen nje lajme i mire per nje familje qe i eshte shembur shtepia.

Një emigrant shqiptar nga Anglia i ka kërkuar emisionit që shtëpinë që ai kishte në Bulqizë, t’ja dhuronin një familjeje që kishte nevojë.

“Ne do të shkojmë në një shtëpi në Bulqizë dhe ajo shtëpi do të jetë e juaja” i thotë gazetari.

Banesa e rë në qytetin e Bulqizës është dhuruar nga një shqiptar i cili banon në Angli por dëshiron të mbetet anonim. Vendlindja e emigrantit shqiptar është pikërisht Bulqiza. Dëshira e tij ishte që në banesën e tij t’ia dhuronte përmes emisionit “Shqiptarët për shqiptarët” një familje të prekur nga tërmeti.Nje falenderim qe shkon per imamin e nderuar qe mendon per Shqiptaret Elvis Naci.I vetmi Shqiptare qe mendon per Shqiptaret realisht.

Stafi i emisionit plotësoi dëshirën e shqiptarit me zemër të madhe.