Bëri një foto fantastike dhe shkoi për të fjetur, kur u zgjua nuk mundi t’u besojë syve nga ajo që pa

860

Fuqia e natyrës është një gjë me të vërtetë e frikshme.

Nëse mendoni se dimrat tek ne janë të vështirë, ju me siguri nuk keni qenë në Rusi.

Disa fotografi tregojnë tregojnë pamje të pabesueshme të dimrit në Kamchatka, një vend në pjesën aziatike të Rusisë lindore

Ky lloj kaosi me dëborë është një gjë krejt normale në Kamchatka. Kush do të mendonte se bora mund të arrinte në katin e 4-të?

Edhe nëse keni arritur të dilni nga shtëpia në makinë, do të jetë e vështirë të lëvizni diku më tej. Një rast i tillë i ka ndodhur edhe një banori, i cili kur është zgjuar në mëngjes nuk ka arritur ta gjejë veturën nga bora e madhe.

Megjithatë banorët janë mësuar me një gjendje të tillë