Djali 5 vjeç ftoi të gjithë shokët e kopshtit në ditën e birësimit

211

Një 5 vjeçar në Miçhigan ftoi të gjithë shokët e e shoqet e kopshtit për të qenë dëshmitarë të ceremonisë së birësimit.

PUBLICITET

 

Fotoja e cila u postua në facebook preku të gjithë botën. I riu, i identifikuar si Majkëll ishte në gjykatë me familjen e re. “Majkëll është shoku im më i mirë” tha një nga shokët e kopshtit.

 

Të gjithë duartrokitën në momentin kur përfundoi procesi dhe thërrisnin: “Ne të duam dhe të mbështesim. Do jemi me ty jo vetëm këtë ditë por gjithmonë” Fotoja u bë share më shumë se 100 mijë herë.

PUBLICITET