Artan Hoxha rrëfen detaje të forta: Si po shfrytëzohet situata e tërmetit nga grupet…

228

Gazetari i njohur investigativ, Artan Hoxha ka folur sërish për grupet kri.minale në Shqipëri, por kësaj here iu referua faktin se ata po shfrytëzojnë situatën pas tërmetit.

- PUBLICITET -

 

I ftuar në “Mbrëmje në Abc” me Mirela Milorin, ai tha se në një situatë ku e gjithë vëmendja është përqendruar te tërmeti grupet vijojnë aktivitetin e tyre.

 

Më tutje, ai vijoi duke thënë se:

Bota e kr.mit të organizuar, ku grupet e kri.mit ku gjithë vëmendja është e fokusuar te tërmeti kanë vazhduar të gjithë aktivitetin e tyre kri.minal për të fituar sa më shumë para. Ka ca afate dhe kur të kthehemi ne në normalitet i kanë skaduar afatet. Afat ekstraligjore nuk i njeh jurisprudenca.

Hoxha u ndal edhe te vd.ekja e kryekomisarit, Bajram Hajdarmataj.

 

Prokurori ende nuk ka mësuar zyrat, është shumë i ri në detyrë. Shumë mirë që i ka dhënë një prioritet tërmetit. Pasojat e ardhura nga shkelja e ligjit duhet të dënohen. Sot nuk kemi ende asnjë person të marrë të pandehur. Kanë hum/bur 52 je/të njerëzish të pafajshëm. Rasti i Thumanës është shumë flagrant. Edhe rasti i oficerit dhe fati i madh që aty nuk kanë qenë të vendosur studentët. Për rastin konkret pavarësisht propagandës prokurori dhe Prokuroria duhet të jetë shumë e ftohtë dhe shumë më e shpejtë.

- PUBLICITET -