Njihuni me fotot më të bukura të dasmave në të gjithë botën (FOTO)

545

Dasma është një ndër momentet më të rëndësishme të të gjithë jetës. Një pjesë e rëndësishme e saj janë fotot. Të gjithë në dasmë duan të bëjnë fotot e sidomos çifti, i cili duhet të jhetë perfekt në të gjitha aspektet.

- PUBLICITET -

Fotot më të mira të dasmave, nuk janë thjesht një shkrepje, ato tregojnë një histori, kapin një çast, një emocion të vërtetë dhe real.

“Fearless Photographers” është faqja e internetit që rendit fotot më të bukura të dasmave nga e gjithë bota. Nga 9600 aplikime, finalistë ishin vetëm 134 vende.

Njihuni me fotot më të bukura të dasmave në të gjithë botën

- PUBLICITET -