Zjarri ne nje banese alarmon banoret ne Shkoder

Nje telefonate e bere nga banoret e nje pallati ne qender te shkodres se ne katet e siperme te ketij pallati dilte tym ka alarmuar banoret te cilet kane lajmetuat e zjarrefiksit.

Keta te fundit te cilet kane shkuar menjehere ne vendin e ngjarjes, pasi konstatuan vendin me shume veshtersi bene te mundur futjen ne brenda apartamentit ku u konstatua nje tenxhere me presion te cilen banoret e kishin harruar ne zjarr.

Si pasoje ajo ishte shkrumbuar krejtesisht duke shkaktuar tym dhe panik tek banoret e pallatit, fatmirsisht ne ate banese ne ato momente nuk ka patur njerez cka mund te kishte shellur dhe asfiksimin e tyre.

http://www.shkoder.info/wp-content/uploads/2019/12/4a87ae21-4022-49bc-a06d-6af2dd30aee5.mov

TE TJERA

spot_img