Nuk ndalet Kastriot Myftaraj, thotë që: Xhamia me katër minare në Tiranë duhet të shembet

405

Gazetari kont.rovers nga Shqipëria Kastriot Myftaraj edhe njëherë ka lëshuar deklarata ten.dencioze.

PUBLICITET

 

I ftuar në një emision në Shqipëri, Kastriot Myftaraj ka thënë që Xhamia e cila gjendet me katër minare në Tiranë duhet të shem.bet me din.amit.

 

‘Xhamia është ndërtesë e paligjshme, futjani din.amit atij objekti dhe p.rishne’ thotë Kastriot Myftaraj, duke mos marre ne konsiderate shumicen myslimane qe jetojne aty.

PUBLICITET