I shkëlqyer edhe në “matematikë”, si stërvitet heroi me katër putra që shpëtoi jetë në Durrës (Video)

196

Tërmeti i 26 nëntorit na njohur me heronj të heshtur, me të cilët u prezantuam në një moment të vështirë, por që nisëm t’i donim dhe t’u ishim shumë mirënjohës.

- PUBLICITET -

 

Një prej tyre ishte edhe ‘Brandi’, qeni policor që zbuloi njerëz nën rrënojat e tërmetit.

 

Policia e Shtetit ka publikuat një video nga stërvitja e tij ditore, një test jo vetëm fizik dhe inteligjence. ‘Brandi’ jo vetëm që është shumë i zoti fizikisht, por ai është i shkëlqyer edhe në matematikë.

- PUBLICITET -