S’kanë të ndalur lotët për aktoren Luiza Xhuvani, merr lajmin e rëndë për të birin

11658

Familja Xhuvani nuk gjen qetesi pas gjithe atyre ngjarjeve qe kane ndoshur pas humbjes se bashkeshortit dhe burgosja e djalit te saj.

Por tani gjykata e Gjirokastres ka dhene nje vendim te ri per djalin e Luizes duke i shtuar dhe 4 vite heqje lirie dhe tani shkon ne 39 vite.

Por megjithate jeta kjo eshte nje gabim dhe zhytesh cdo dite e me shume.

Shpresojme dite me te mira per familjen Xhuvani.