Kush i vrau banorët e Thumanës? (Video)

193

Pa dyshim që jetën ua mori tërmeti, por indiferenca e Rilindjes ka gjasa të jetë shkaktarja e vërtetë e vdekjes së 24 personave vetëm në Thumanë.

- PUBLICITET -

Sipas zëvendëskryeministrit Erjon Braçe kryetari i Bashkisë së Krujës, Artur Bushi dhe administrata e tij i ka lajmëruar banorët që të largohen nga shtëpitë pas tërmetit të shtatorit.

Por, vetë kryetari i bashkisë thotë se pallatet kanë qenë të banueshme dhe kanë patur vetëm dëmtime të suvasë.

Të mbijetuarit dëshmojnë të kundërtën.

Prandaj në fund qëndron pyetja: Kush i vrau banorët e Thumanës?

Kjo është pyetje për prokurorinë, sepse qeveria po bën të pamundurën të fshehë provat.

- PUBLICITET -